Ordliste
2. Etape: Idegenerering

2. Etape: Idegenerering

Albert Einstein sagde engang: "Kreativitet er at se det, som andre ser, og tænke det, som ingen andre nogensinde har tænkt."

At skabe et socialt innovationsprojekt er faktisk at se, hvad andre også ser i samfundet, og at gå videre end det, og at tænke over, hvad der kan gøres. I det tilfælde er det også at se på en festival og det, der ligger bag musik og sjov. Det er ikke altid let. Det kræver en vis indsats.

Den gode nyhed er, at vi har nogle spørgsmål, der kan vække kreativiteten og holde den i gang. Vi har også nogle eksempler og ressourcer, som kan være nyttige. Det er på tide at tage tænkehattene på og begynde at genere idéer. Nogle gange dukker de op de mindst forventede steder.

This project has been funded with support from the European Commission. The author is solely responsible for this publication (communication) and the Commission accepts no responsibility for any use may be made of the information contained therein. In compliance of the new GDPR framework, please note that the Partnership will only process your personal data in the sole interest and purpose of the project and without any prejudice to your rights.

chevron-down