Ordliste

4. Etape: Design og partnerskab

Et godt partnerskab er helt sikkert værd at fejre. Hav noget komposterbart konfetti! Foto af Holger Jan Schmidt

Der skal to til tango, og det kræver en masse tillid, god timing, kommunikation og øvelse at udføre de fortryllende bevægelser. Ja, der skal mindst to til at have et samarbejdsprojekt, og det kræver god timing, smidig kommunikation og tillid til hinanden for at få det til at lykkes.

Det er de gode intentioner og viljen til at bidrage til samfundet, der bringer jer sammen. Men gode intentioner er ikke nok til et effektivt og virkningsfuldt projekt, især ikke i forbindelse med en festival, som i forvejen er meget travl og vanskelig (selv om den også er rigtigt sjov!).

Det er vigtigt, at partnerne ved, hvad de går ind til, at de har en fælles køreplan og at de i god tid får klarlagt vejen frem.

Hver rejse starter med et skridt, og hvert partnerskab starter med god kommunikation.

This project has been funded with support from the European Commission. The author is solely responsible for this publication (communication) and the Commission accepts no responsibility for any use may be made of the information contained therein. In compliance of the new GDPR framework, please note that the Partnership will only process your personal data in the sole interest and purpose of the project and without any prejudice to your rights.

chevron-down