Ordliste

Er der en scene udelukkende for NGO'er?

For festivaler: Overvej at oprette en scene, der ikke bruges til musik, men et program kurateret af dine NGO’er. Hvis du har et NGO-område, ville det være det ideelle sted. På denne måde kan du give de gode sager en endnu større platform. Skab noget sceneudsmykning, der passer til området, og gør scenen behagelig at se på.

For NGO'er: Hvis festivalen har en scene til foredrag, kan du overveje at melde dig som frivillig til den. Det kan enten være at deltage i et panel eller at holde en præsentation.

FLOKKR-scenen for kunst og aktivisme på Roskilde Festival er vært for foredrag og debatter. Foto af Nicolai Hegelund Vilhelmsen
På scenen på Superblooms Your Planet-område præsenteres mange af de NGO'er, der er involveret i festivalen, i samtaler. Foto af Holger Jan Schmidt

This project has been funded with support from the European Commission. The author is solely responsible for this publication (communication) and the Commission accepts no responsibility for any use may be made of the information contained therein. In compliance of the new GDPR framework, please note that the Partnership will only process your personal data in the sole interest and purpose of the project and without any prejudice to your rights.

chevron-down