Ordliste
Næsten færdigt - et sidste spørgsmål. Indtil videre har du virkelig gjort det godt! (Væg fundet i Roskilde Festivals Volunteers’ Village). Foto af Holger Jan Schmidt

Se lige der! Du er kommet igennem FUSION Toolbox’en! Vores første spørgsmål er også vores sidste spørgsmål: Er du klar? Hvis ja: fantastisk! Du har nu et projekt, der er klar til at tage fart. Tillykke og god fornøjelse med dit festivaleventyr.

Eller måske ikke? Måske har nogle spørgsmål fået dig til at indse, at du stadig har brug for at tænke og planlægge, og at din idé endnu ikke er klar til at blive til et projekt. Eller måske er projektet fantastisk, men ikke egnet til at blive gennemført i festivalregi. Under alle omstændigheder var det en nyttig og vigtig øvelse at gennemgå listen over spørgsmål.

Vi vil gerne give dig en tjekliste, som du måske kan printe ud og have liggende ved hånden. Sæt kryds i boksene, hvis du har besvaret et spørgsmål, eller hvis du har haft en dybtgående diskussion om emnet, eller hvis du har læst links og studeret cases og eksempler.

PDF: Trin 8, spørgsmål

Dette er ikke en eksamen, og der er ikke tale om at bestå eller ikke bestå. Du kan altid vende tilbage til listen og øge antallet af afkrydsede felter, genbesøge links og studere sagerne.

Du er velkommen til at dele denne værktøjskasse med alle, der måske vil finde den nyttig.

Tak fordi du brugte det, og farvel!

Du er kommet igennem FUSION Toolbox’en. Godt gået! (Skilt fundet på Lowlands Festival.) Foto af Holger Jan Schmidt

This project has been funded with support from the European Commission. The author is solely responsible for this publication (communication) and the Commission accepts no responsibility for any use may be made of the information contained therein. In compliance of the new GDPR framework, please note that the Partnership will only process your personal data in the sole interest and purpose of the project and without any prejudice to your rights.

chevron-down