Ordliste

Hvordan vil projektpartnerne blive indkvarteret?

Camping er den nemmeste måde at få plads til folk på festivaler med grønne områder, som her på Roskilde Festivals Common Ground camp. Foto af Alexander Fazio

For NGO'er: Især på festivaler med grønne områder er camping normalt den nemmeste måde at finde overnatning på. Ofte er campingpladserne opdelt i områder for det almindelige publikum, for ansatte og frivillige, samt for VIP'er. Find ud af, om du kan få adgang til campingpladsen, og i så fald, hvilken type.

Er der ingen campingplads til rådighed? Spørg festivalen, om de samarbejder med et hotel, der kan tilbyde rabat på værelser til deres projektpartnere.

Hvis det ikke er tilfældet, skal du selv booke et værelse, og det skal du gøre så hurtigt som muligt. Hotelværelser har tendens til at blive dyrere og hurtigt fyldt op under store begivenheder som festivaler.

For festivaler: Hvis du er en byfestival og ikke har campingplads, er det ikke noget problem for de lokale NGO'er. Men dem, der kommer andetsteds fra, skal finde overnatning i god tid, ellers bliver det ofte svært at finde noget til overkommelige priser. De fleste NGO'er har ikke store budgetter til f.eks. overnatning. Hvis det er muligt, så organisér rabattilbud eller billige tilbud med hoteller, vandrehjem eller campingpladser uden for byen for NGO'er.

This project has been funded with support from the European Commission. The author is solely responsible for this publication (communication) and the Commission accepts no responsibility for any use may be made of the information contained therein. In compliance of the new GDPR framework, please note that the Partnership will only process your personal data in the sole interest and purpose of the project and without any prejudice to your rights.

chevron-down