Ordliste

Er det muligt at inddrage NGO'en i festivalens kampagner?

NGO'er er i direkte kontakt med festivalpublikummet, hvilket gør dem til ideelle partnere for kampagner.

For festivaler: Hvis du inviterer NGO'er, der arbejder med emner, som du også undersøger med din festival (f.eks. bæredygtighed), og de indvilliger i at præsentere sig selv i dit NGO-område, skal du ikke forvente at blive undervist af dem gratis. Husk på, at folk, der arbejder for NGO'er, allerede arbejder ulønnet - brug dem ikke som gratis konsulenter. Lad dem heller ikke gøre dit arbejde, men brug dem i stedet som multipliers. Spørg venligt NGO'erne, om de ønsker at være involveret og har kapacitet til at støtte kampagnen.

For NGO'er: Overvej ærligt om og i hvilket omfang I har kapacitet til at deltage i de kampagner, som festivalen tilbyder ud over jeres eget projekt. Det kan give dig mulighed for at knytte et tættere bånd til festivalholdet, men du skal ikke føle dig forpligtet til at deltage. Sig nej, hvis du mener, at det overstiger din kapacitet.

Et enkelt, men effektivt oplysningsinitiativ er "Wo geht's nach Panama?", der tilbyder hjælp on site til ofre for seksuelle krænkelser:

This project has been funded with support from the European Commission. The author is solely responsible for this publication (communication) and the Commission accepts no responsibility for any use may be made of the information contained therein. In compliance of the new GDPR framework, please note that the Partnership will only process your personal data in the sole interest and purpose of the project and without any prejudice to your rights.

chevron-down