Ordliste

Hvem er kontaktperson på festivalen?

Wow, du er kommet igennem halvdelen af vores værktøjskasse! Brug et øjeblik på at nyde nogle madrelaterede ordspil (fundet på Roskilde Festival 2022). Foto af Katharina Weber

For festivaler: Du skal udpege en person i din organisation, der kan besvare alle de spørgsmål, som NGO'erne måtte komme med. Ideelt set er det kun én person, og det er en person, der er til rådighed hele ugen. Det kan være en person, der er ansat til kun at tage sig af NGO'er, eller en anden person, der allerede arbejder for din organisation. Men vær opmærksom på, at du ikke skal undervurdere den arbejdsbyrde, der følger med organiseringen af et NGO-område.

For NGO'er: Kend din kontaktperson på festivalen. Sørg også for, at du ved, hvordan du kan få fat i dem før, under og efter begivenhed, og sørg for, at de ved, hvordan de kan få fat i dig. Prøv ikke at skifte kontaktperson i din NGO flere gange. Især store festivaler skal organisere en masse. Du sparer dem en masse tid, hvis der er en konkret kontaktperson i hele forberedelsestiden.

This project has been funded with support from the European Commission. The author is solely responsible for this publication (communication) and the Commission accepts no responsibility for any use may be made of the information contained therein. In compliance of the new GDPR framework, please note that the Partnership will only process your personal data in the sole interest and purpose of the project and without any prejudice to your rights.

chevron-down