Ordliste

Hvornår er det bedste tidspunkt at kontakte en festival?

For NGO'er: Tjek, om festivalen har et open call for projektidéer, eller hvornår deres tidligere open call har fundet sted. Lanceringsdatoer for open calls varierer meget fra festival til festival, men som tommelfingerregel er det bedste tidspunkt at henvende sig til festivaler normalt omkring seks til ni måneder før begivenheden. Planlægningen af en festival er en proces, der tager det meste af året i brug. Vær opmærksom på, at kriser som f.eks. COVID-19-pandemien kan medføre forsinkelser. Det betyder ikke, at festivalerne ikke sætter pris på dig - de har bare hænderne fulde med at organisere deres begivenhed under vanskelige omstændigheder.

For festivaler: Sørg for, at dit open call for projektidéer giver NGO'erne god tid til at udvikle ideerne så meget, at de er præsentable. Sørg også for, at der er god tid til at forberede den faktiske gennemførelse på festivalen.

This project has been funded with support from the European Commission. The author is solely responsible for this publication (communication) and the Commission accepts no responsibility for any use may be made of the information contained therein. In compliance of the new GDPR framework, please note that the Partnership will only process your personal data in the sole interest and purpose of the project and without any prejudice to your rights.

chevron-down