Ordliste

Hvordan kan du gøre dit projekt tilgængeligt for andre?

Det er godt at lave et projekt, men det er endnu bedre at dele det med andre. Overvej, om og hvordan du kan formidle din viden om projektet, så andre kan skabe lignende projekter.

Er du en lokal gruppe i en større NGO? Er I en del af et netværk af forskellige NGO'er? Er der blogs, magasiner eller andre medier, der kunne være interesserede i at høre din historie? Er du en festival, der er en del af et større netværk eller en brancheorganisation? Hvis ikke, så overvej at blive medlem af en for at dele viden og lære af andre.

For eksempel: YOUROPE - The European Festival Association har siden 1998 forbundet populære musikfestivaler over hele Europa. Få mere at vide:
https://yourope.org

European Festivals Association (EFA) har gjort det samme for klassiske musikfestivaler i hele Europa:
https://www.efa-aef.eu/en/home/

This project has been funded with support from the European Commission. The author is solely responsible for this publication (communication) and the Commission accepts no responsibility for any use may be made of the information contained therein. In compliance of the new GDPR framework, please note that the Partnership will only process your personal data in the sole interest and purpose of the project and without any prejudice to your rights.

chevron-down