Ordliste

Skal frivillige betale for at deltage i festivalen?

Camping er normalt gratis for frivillige. Ofte har de endda deres eget område på festivalens campingplads. Foto af Katharina Weber

For NGO'er: Den gode nyhed: Det gør de normalt ikke. De får deres billet gratis til gengæld for deres arbejde. I nogle tilfælde kan de dog være nødt til at betale et depositum for at sikre, at de kommer og arbejder på deres vagter.

Til festivaler: Hvis du er i tvivl om, at NGO'erne vil dukke op, så lav en aftale, der lyder som f.eks: "Hvis I ikke er her på de aftalte tidspunkter, kan jeres bod blive lukket for altid."

Men vær venlig at tilbyde arbejdstider, der giver de frivillige mulighed for at opleve festivalen. Overvej at lukke NGO-området tidligere end ved den officielle afslutning af festivaldagene, så de har tid til at nyde festivalen.

This project has been funded with support from the European Commission. The author is solely responsible for this publication (communication) and the Commission accepts no responsibility for any use may be made of the information contained therein. In compliance of the new GDPR framework, please note that the Partnership will only process your personal data in the sole interest and purpose of the project and without any prejudice to your rights.

chevron-down