Ordliste

Er der en passende balance mellem projekt- og fritid for deltagerne?

Det er vigtigt at give plads til afslapning på festivaler. De skal jo trods alt være sjove. Foto af Holger Jan Schmidt

Tid er den mest begrænsede ressource.

For NGO'er: Husk, at folk på en festival er kommet til en festival; det er deres fritid. Dit projekt kan handle om det vigtigste i verden, men du bør ikke overskride det sted, hvor du befinder dig: på en festival.

Dine projektaktiviteter skal være afstemt efter festivalens program og give folk tid til at hvile og slappe af. Forsøg ikke at presse hvert eneste minut ud af dagen, så folk ikke behøver at tjekke deres ure for ikke at gå glip af den næste koncert, mens de deltager i din aktivitet.

For festivaler: Sørg for at give NGO-holdene tid til at udforske og nyde din festival ud over deres arbejde ved deres stande. På den måde vil de sandsynligvis få en tættere forbindelse til din festival og få tid til at opdage deres egen læringsoplevelse - og have det sjovt!

This project has been funded with support from the European Commission. The author is solely responsible for this publication (communication) and the Commission accepts no responsibility for any use may be made of the information contained therein. In compliance of the new GDPR framework, please note that the Partnership will only process your personal data in the sole interest and purpose of the project and without any prejudice to your rights.

chevron-down