Ordliste

Ved du, hvor meget du skal betale?

For festivaler: Du kan ikke forvente, at det er nok blot at tilbyde plads til et NGO-område på din festivalplads, og så vil resten på magisk vis ske af sig selv. Du er nødt til at sørge for infrastruktur, nogle generelle dekorationer og sikkerhed for at oprette et sådant område. Har du også tænkt på at ansætte en person til at tage sig af NGO'erne?

For NGO'er: Ved du, om og hvor meget du skal betale for f.eks. din stand, elektricitet og belysning, og hvornår det skal betales? Har I indgået en økonomisk aftale med festivalen? Sørg for at vide, om de priser, I har aftalt, er netto- eller bruttopriser. Hvis du er en velgørende organisation, skal du finde ud af, om du kan få en donationskvittering.

This project has been funded with support from the European Commission. The author is solely responsible for this publication (communication) and the Commission accepts no responsibility for any use may be made of the information contained therein. In compliance of the new GDPR framework, please note that the Partnership will only process your personal data in the sole interest and purpose of the project and without any prejudice to your rights.

chevron-down